Alarmsystem for bolighus og leilighet

Ferdig montert alarmpakke fra kr 990,-

Forutsetter abonnement fra kun kr 199 pr. mnd

Rask beskjed

Som kunde vil du få umiddelbart beskjed ved utløst alarm, både via sms og/eller mail. I tillegg kan bilde være tilgjengelig for deg via vår app i det øyeblikket alarmen går, slik at du raskt kan ta den rette avgjørelsen for videre tiltak.

Rask service

Vi setter fokus på rask service.
Har du feil eller problemer med utstyret, gir vi deg vår beste service og i de fleste tilfeller har vi tekniker på stedet samme dag eller senest dagen etter bestilling

Høy kvalitet

Vi setter fokus på utstyr med god kvalitet og brukervennlig grensesnitt.
Derfor opplever vår kunder sjeldent falske alarmer og lite behov for service.

Smarte løsninger

Våre medarbeidere hjelper deg til å finne både smarte og kostnadseffektive løsninger. Slik tilbyr vi høy sikkerhet til fornuftig pris.

Hvorfor velge oss hjemme

Mange bor ikke ikke i sentrumsnære strøk eller i kort avstand fra nærmeste vekter og nettopp derfor er sikkerheten kanskje ekstra viktig. Vi har derfor valgt å endre fokus bort fra den tradisjonelle alarmløsningen der vekter først skal varsles for så i alt for mange tilfeller bruke lang unødvendig tid på å rykke ut. Vi gir deg som kunde selv muligheten til å bli varslet ved alarm og med vår kameradetektor kan man umiddelbart se bilde ved alarm og iverksette rett tiltak. Skulle man se uøsnkede personer på bilde kan man straks varsle politi, ikke vente på vekteren

Uten vekterutrykning

Vi ønsker å tilby alarm til en fornuftig pris til de som ikke ønsker eller har behov for vekterutrykning. Med vår tjeneste får man full kontroll over sitt alarmanlegg og man mottar umiddelbart beskjed ved utløst alarm.

Med vekterutrykning

Er det behov for alarm på tradisjonell måte tilkoble bemannet alarmstasjon og utrykningstjeneste er dette også fult mulig!
Vi er her også meget konkurransedyktige på pris.
Du kan også kontakt oss og vi kan gjøre avtale om utrykning eller vakthold i ønsket en periode