Alarmsystem for byggeplasser

Ferdig montert alarmpakke fra kr 990,-

Forutsetter abonnement fra kun kr 199 pr. mnd.

Rask beskjed

Som kunde vil du få umiddelbart beskjed ved utløst alarm, både via sms og/eller mail. I tillegg kan bilde være tilgjengelig for deg via vår app i det øyeblikket alarmen går, slik at du raskt kan ta den rette avgjørelsen for videre tiltak.

Rask service

Vi setter fokus på rask service.
Har du feil eller problemer med utstyret, gir vi deg vår beste service og i de fleste tilfeller har vi tekniker på stedet samme dag eller senest dagen etter bestilling.

Høy kvalitet

Vi setter fokus på utstyr med god kvalitet og brukervennlig grensesnitt.
Derfor opplever vår kunder sjeldent falske alarmer og lite behov for service.

Smarte løsninger

Våre medarbeidere hjelper deg til å finne både smarte og kostnadseffektive løsninger. Slik tilbyr vi høy sikkerhet til fornuftig pris.

Hvorfor velge oss?

I verktøybrakka eller containeren kan det være utsyr for veldig store verdier og tap av utstyr kan også før til stor mer-kostnader, unødvendig tid til nye innkjøp og forhandling med forsikringsselskap. Derfor er det her viktig å handle raskt.
Varslingslisten kan enkelt endres etter behov slik at de som oppholder seg nærest blir varslet, og med vår kameradetektor kan man også umiddelbart varsle politi hvis bilde tilsier at noe uvedkommende er på stedet

Vektertjeneste og vakthold

Ved behov for ekstra vakthold, kontakt oss og vi løser oppgaven. Vakthold kan innebærer både innvendig og utvendig inspeksjon av bygg eller byggeplass og har ofte en god forebyggende effekt.[